Βασιλείου Τροφίνκο Εκθεσιακό Περίπτερο

Διάφορα

Η ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΤΡΟΦΙΝΚΟ A.E.B.E. ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ξεκίνησε το 1964, όταν ο σημερινός πρόεδρος και ιδρυτής της ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ ΑΕΒΕ, Δημήτρης Βασιλείου, άρχισε να ασχολείται με τη διανομή κατεψυγμένων τροφίμων.

Από την έναρξη της λειτουργίας της εταιρείας μέχρι σήμερα, βασικό μέλημά της είναι η άμεση και άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών της, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Με αφορμή την συμμετοχή της ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ ΑΕΒΕ στην έκθεση FoodExpo 2023, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, η εταιρεία ανέθεσε στην skindesign τον σχεδιασμό και την παραγωγή του εκθεσιακού της περιπτέρου.

Για να επικοινωνήσουμε τον φιλικό χαρακτήρα της εταιρίας, επιλέξαμε το ξύλο ως συμπληρωματικό υλικό κατασκευής σε συνδυασμό με το μπλε χρώμα της εταιρείας που κυριαρχεί. Το περίπτερο σχεδιάστηκε ώστε να είναι ανοιχτό από όλες τις πλευρές, ενώ στην δεξιά πλευρά του, κατασκευάστηκε πάγκος ώστε να διευκολύνει την επικοινωνία των πωλητών της ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ με υποψήφιους πελάτες.