Οικογένεια Μπατανιάν

branding

Όλα ξεκίνησαν το 1922, όταν η οικογένεια Μπατανιάν μετανάστευσε από την Καισάρεια στην Κοκκινιά του Πειραιά. Εκεί, θα κατασκευάσει ένα μικρό εργαστήριο στην ταράτσα του σπιτιού της και θα ξεκινήσει να φτιάχνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο: τον παστουρμά. Έτσι, ο παππούς Μπατανιάν γίνεται ο πρώτος παραγωγός παραδοσιακών αλλαντικών στην Ελλάδα.

Τέσσερις γενιές πέρασαν από τη δημιουργία εκείνου του μικρού εργαστηρίου στην Κοκκινιά και συνεχίζεται η πρόοδος και η ανάπτυξη αυτής της μονάδας, με τον εμπλουτισμό των καταλόγων της εταιρείας, με νέα προϊόντα και την μετατροπή της σε μια σύγχρονη βιομηχανία.

Το γραφείο μας ανέλαβε να σχεδιάσει την νέα εταιρική ταυτότητα της εταιρείας, καθώς και τον σχεδιασμό των συσκευασιών της. Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε η παράδοση και η αγνότητα των προϊόντων της.

Η εταιρεία εμπιστεύθηκε στην Skindesign και τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της νέας της ιστοσελίδας.

Με σύγχρονο σχεδιασμό, δυναμικό και εντυπωσιακό το νέο website του Μπατανιάν προσφέρει στους χρήστες την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης. Παράλληλα η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε με τρόπο ώστε να λειτουργεί σε διαφορετικά περιβάλλοντα, εξυπηρετώντας ετερογενείς χρήστες.

Ανακαλύψτε την στο www.batanian.gr